post

Hos STACO har vi i mange år været markedsførende indenfor presenninger til Håndværk, Industri samt GDS.

I tæt samarbejde med vores partnere i detailhandlen samt værdifuld feedback fra slutbrugere over hele landet, introducerer vi nu to nye modeller til vores i forvejen velkendte brede kvalitetssortiment: STACO Afskærmningspresenning samt COSTA FLEX Light presenning. 

STACO Afskærmningspresenning
Med introduktionen af STACO Afskærmningspresenning fortsætter vi vores langsigtede  sortimentsudvikling med et af markedets pt. mest efterspurgte produkter indenfor kategorien.

STACO Afskærmningspresenninger er designet til markedets standard mobilhegn (byggepladshegn) og måler 1,76 x 3,41 meter (faste mål). Modellen leveres i både SORT og HVID og har alu-eyelets pr. halve meter hele vejen rundt for sikker opsætning på mobilhegn.

COSTA Flex Light Presenning
Vi præsenterer nu COSTA FLEX Light til den økonomisk bevidste forbruger.
Presenningerne er udviklet som en ”lillebror” til vores øvrige Flex presenninger med armeringsnet (Green Flex og STACO FLEX). 

COSTA FLEX er dobbelt lamineret og leveres med både armeringsnet og hjørneforstærkninger samt alu-eyelets pr. løbende meter. Modellen er udviklet til universal anvendelse og er både UV-behandlet og vandafvisende samt let at rengøre.

Både STACO Afskærmningspresenninger og COSTA FLEX Light Presenninger er leveringsklar – og derved klar til bestilling.

Klik her for at se hele vores presenningssortiment inkl. de to nye modeller.