post

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere STACO Produktnyheder, Efterår 2019.

Vi har arbejdet intenst på at udvide vores i forvejen stærke produktsortiment. Vi er derfor stolte over, at vi nu kan præsentere adskillige unikke produktnyheder indenfor vores sortimenter Håndværktøj og Presenninger.

Lange bits
Markedet efterspørger i højere grad ekstra lange bits. Derfor introducerer vi nu 89 mm bits i pakker med  8 stk. i størrelserne PH2, PZ2, TX10, TX15, TX20, TX25 og TX30. Alle bits undtagen PZ2 er farvekodet med vores anerkendte farvekodesystem, således at det er nemt for slutbrugeren at identificere den rigtige størrelse. I samme ombæring udvider vi også serien af 2 stk. emballage med TX10 og TX30, således at begge serier indeholder de samme størrelser.

Arbejdsknive
Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere markedet for vores helt nye knive med fast blad; Arbejdskniv og Stemmejernskniv. Begge knive er fremstillet i absolut højeste kvalitet med blade i rustfrit stål. Arbejdskniven har et unikt udformet greb, der sikrer at både ergonomien og sikkerheden er i top. Stemmejernskniven leveres med fast slagflade og ergonomisk greb i PP-materiale. Hårdfør plastskede medfølger til begge knive. Skeden har ekstra sikring så kniven ikke falder ud samt praktisk bælte-clips. Begge knive leveres i salgsfremmende colorbox display á 24 stk .

Isoleringskniv med krumt blad
Som en ny tilføjelse, til vores i forvejning stærke sortiment af isoleringsknive, præsenterer vi nu den stærkt efterspurgte isoleringskniv med krumt blad. Kniven leveres i STACO’s velkendte høje kvalitet med ergonomisk plastgreb.

Kridtpulver
Kridtpulver til kridtsnor i blå og rød. Begge farver leveres i praktisk opbevaringsflaske med spids tud for nem og enkel påføring. Flaskerne indeholder 225 g.

Hjørnereol
STACO’s sortiment af særligt kraftige værkstedsreoler forøges nu med endnu en tilføjelse; en hjørnereol i vores velkendte sorte GWS-finish. Reolen leveres med 5 MDF hylder og tåler en belastning på 175 kg/hylde ved jævn fordeling. Reolen er en stærk tilføjelse til vort koncept indenfor stålreoler og måler 180 x 75/40 x 75/40 cm.

Transparente presenninger
Vores transparente letvægtspresenninger er mere populære end nogensinde. Med hjørneforstærkninger, forstærkede kanter, dobbelt-laminering og alu-eyelets, er der da også tale om en særdeles stærk presenning i sin klasse. Som følge af den store efterspørgsel på denne type presenning i større dimensioner, lagerfører vi nu også modellen i 8 x 10 meter og 8 x 12 meter. Som med de øvrige presenninger i serien, leveres disse også i polybag med produktinformationsark og er pakket i stabelbare kartoner.

Se alle nyheder her: Klik her for at se STACO Produktnyheder og -opdateringer.