post

STACO NORDIC præsenterer nu flere spændende produktnyheder – denne gang indenfor produktkategorierne STACO håndsave og lastestroppe.
Derudover kan vi nu også løfte sløret for en markant styrkelse indenfor bræk af knive, der introduceres senere på sæsonen indenfor vores Heavy Duty serie.

Håndsave
Indenfor denne kategori styrkes STACOs sortiment nu væsentligt – denne gang med udvidelsen af i alt fire høj-aktuelle modeller: Finérsav, Rygsav, Junior Håndsav og Gipsstiksav. De fire modeller leveres i STACO’s velkendte høje produktkvalitet og har foruden de stærke skæreegenskaber, tillige ergonomiske håndtag og praktiske klingebeskyttere. Alle fire modeller er på lager og klar til omgående levering.

Lastestroppe
Det er med stor fornøjelse at vi nu kan præsentere tilføjelse med yderligere fire modeller i vores i forvejen stærke sortiment indenfor STACO lastestroppe. De nye modeller inkluderer bl.a. to nye 25 mm lastestroppe m. skralde og en max. brudstyrke på indtil 800 kg. Hertil følger også den stærkt efterspurgte krogfri 8 meter strop (38 mm) med max. brudstyrke på 2000 kg inkl skralde. Sidst men ikke mindst udvider vi også sortimentet af farvede light duty stroppe med en ny 10 meter strop med kamspænde. Alle stroppe er på lager og klar til omgående levering.

Heavy Duty Bræk-af knive (Juli 2020)
Vi har allerede nu muligheden for at løfte sløret for en række spændende tilføjelser til vores i forvejen stærkt populære program indenfor STACO bræk-af knive. Udvidelsen omfatter højaktuelle produkter indenfor kategorien med ialt to 18 mm knive samt to 25 mm knive, der alle leveres i særlig høj kvalitet. Alle knivene inkluderer X-treme Sharp knivblade og er udviklet med ergonomiske SoftGrip for øget komfort og sikkerhed. Knivene leveres desuden på flotte salgsfremmende ”try-me” hængerkort. De nye produkter forventes leveringsklar primo Juli 2020, og hvortil også priserne er super skarpe. Nærmere information følger.

Klik her for at se Produktnyheder Forsommer 2020