post

PRODUKTNYHEDER – SOMMER 2020


Den nye STACO Heavy Duty bræk-af knivserie er nu på lager og klar til levering. Ligeledes introduceres det nye STACO bitholdersæt samt en helt ny serie af gummistroppe til markedet. Sidst men ikke mindst, er også kvaliteten af STACO skiftenøgler betydeligt opgraderet.


Heavy Duty Bræk-af knive
Den nye STACO Heavy Duty bræk-af kniv-serie blev præsenteret i det seneste nyhedsbrev og nu er serien klar til levering fra STACOs lager. De nye modeller tæller fire bræk-af knive (to 18 mm og to 25 mm) i Heavy Duty kvalitet. Knivene leveres med de nye STACO X-treme Sharp knivblade. Selve knivene er udviklet med ergonomisk SoftGrip for øget komfort og sikkerhed. Alle fire modeller leveres desuden på flotte salgsfremmende ”try-me” hængerkort. De nye knivblade leveres naturligvis også seperat i bokse á 10 stk i både 18 og 25 mm.

 Klik her for at se den stærke STACO Kniv kategori


Bitholdersæt
STACO NORDIC er blandt proff-markedets førende leverandører af bitholdere. Derfor er det med stor fornøjelse, at den nye sætløsning med 5 bitholdere i forskellige længde nu introduceres. Bitholderne leveres i 100 mm interval fra 180 mm til 580 mm. Bitholderne er designet med C-ring og kraftig magnet og leveres i praktisk boks. 


Gummistroppe
Udvidelserne indenfor kategorien Lastesurring fortsætter. I sidste nyhedsbrev introducerede vi en udvidelse til sortimentet af STACO lastestroppe og nu udvides kategorien til også at indeholde en serie af gummistroppe til fastspænding. Den nye serie indeholder T-stroppe og stigebånd med tilhørende trailerknopper samt praktiske bagageremme i flere længder.


Skiftenøgler (opgraderet produkt)
Hos STACO NORDIC er optimering af produktkvalitet i konstant fokus. Vi bestræber os på til alle tider, at levere den bedst mulige kvalitet til markedes mest konkurrencedygtige priser. De velkendte og populære STACO skiftenøgler udskiftes løbende fremadrettet til en ny og betydeligt forbedret kvalitet. Da der er tale om en produktopgradering beholder produkterne deres varenumre, DB-numre, stregkoder mv. 


Klik her for at se STACO Produktnyheder