post

LASTESIKRING

STACO udvider nu vores i forvejen omfattende sortiment af lastesikring med to nye og spændende produkter: En 3000 kg lastestrop med skralde og J-kroge samt en ny og ekstra kraftig bagagestrop med karmspænde på hele 800 kg brudstyrke

STACO Lastestrop, 3000 kg 

Med udgangspunkt i efterspørgsel fra markedet, introducerer STACO nu en ny 3000 kg lastestrop med kraftige j-kroge og skraldefunktion.

Stroppen er hele ti meter lang og 38 mm bred. Brudstyrken er på 3000 kg og stroppen er naturligvis EN-12195-2 certificeret ligesom alle øvrige lastestroppe fra STACO.

Stroppen leveres med robust skraldehåndtag og kraftige J-kroge.

STACO Lastestrop, 3000 kg
Vare-nr: 71049
DB-nr.: 2160029

Se det samlede udvalg af STACO Lastestroppe her


STACO Bagagestrop, 800 kg


Vi udvider ligeledes den populære serie af STACO bagagestroppe med en ny og ekstra kraftig model i flot sort finish.

Den 4,5 meter lange strop er 35 mm bred og udstyret med ekstra kraftigt karmspænde i flot sort finish. Stroppen yder derudover en brudstyrke på hele 800 kg og er naturligvis EN-12195-2 certificeret

Den høje brudstyrke kombineret med det praktiske karmspænde giver en ideel strop, der kan løse mange fastspændingsopgaver nemt og sikkert.

STACO Bagagestrop, 800 kg
Vare-nr: 71070 
DB-nr.: 2145015

Se det samlede udvalg af STACO Bagagestroppe her

 

BRÆK-AF KNIVE

Produktkategorien bræk-af knive og -blade har styrket prioriteret i STACOs sortiment. Over de senere år har vi opgraderet kvaliteten af kategorien betydeligt, og vi har ligeledes nyligt introduceret de nye STACO X-treme Sharp knivblade i uovertruffen kvalitet.

STACOs betydelige engagement i denne kategori kommer forsat til udtryk, og vi introducerer nu to nye udvidelser til det i forvejen stærke sortiment.


STACO Bræk-af kniv m. tæppehage 


Den nye STACO Heavy Duty bræk-af kniv med tæppehage, er udført i flot og stilrent design med metalskinne og ekstra hårdfør tæppehage.

Det medfølgende 18 mm STACO X-Treme Sharp knivblad stabiliseres optimalt med bræk-af knivens stærke skruelås og sikrer dermed optimale arbejdsbetingelser.


STACO Bræk-af kniv, Heavy Duty, m. krog, 18 mm
Vare-nr: 46031
DB-nr.: 2160030STACO Bræk-af kniv m. automatisk sikkerhedsfunktion


Sikkerhed og komfort er fokusområder i den nye STACO Heavy Duty 18 mm bræk-af kniv.

Knivens todelte lukkesystem betjenes nemt og kan både bruges til at fastholde bladet i den ønskede position eller anvendes med det smarte auto-lukkesystem der sikrer at bladet automatisk hopper tilbage når låsen slippes – det øger sikkerheden betydeligt.

Ideel til anvendelse med mange gentagne skæreopgaver.

Bræk-af kniv, Heavy Duty, m. sikkerhedsfunktion, 18 mm
Vare-nr: 46038
DB-nr.: 2160031

 

Se det samlede udvalg af STACO Bræk-af Knive her