Distribution

DISTRIBUTION

Vi tilbyder professionel, effektiv og hurtig  distribution. Fra vores centrallager nord for  København, distribuerer vi vores store vareportefølje til forhandlere overalt i Danmark samt til eksport.  Derudover lagerfører og distribuerer førende grossister og øvrige samarbejdspartnere vores sortimenter.
Vi arbejder konstant på at optimere og udvikle vores distribution, tilpasset markedets efterspørgsel.

 

SAMARBEJDE

Vi lægger stor vægt på samarbejde og er konstant i dialog med vores samarbejdspartnere om optimering og udviklingstiltag.   Vi er kendte for vores skræddersyede  Forretningskoncepter, udviklet i tæt samarbejde med udvalgte partnere. Vores mål er, at være den bedst mulige samarbejdspartner. Derfor stiller vi  naturligvis også høje krav til vores produktionskæde, således at vi sikrer markedet den højeste grad af kvalitet og professionalisme.

 

INTERNATIONALT UDSYN

Vi markedsfører nogle af markedets stærkeste brands. Vore egne brands produceres af de absolut  stærkeste producenter fra hele verden, for at kunne tilbyde markedets bedst mulige produkter. Vi er stærkt repræsenteret i en række lande og har stærkt fokus på at levere skræddersyede og markedsføringsvenlige kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Derudover repræsenterer vi en række stærke udenlandske brands i Danmark.  

BRANDS