Header_facade

Om STACO NORDIC A/S

STACO NORDIC er en 100% danskejet virksomhed. Vi markedsfører stærke konceptløsninger og kvalitetsprodukter til særligt industri, håndværk, selvbyg samt hus & have.

I de seneste år har vi bl.a. opnået dobbelt gazelle-status, og vi har mange års erfaring med succesfuld udvikling af tætte partnerskaber i den europæiske branchehandel.

Vore produktsortimenter markedsføres primært igennem grossist- & detailhandlen, hvor vi samarbejder med markedets førende aktører.

STACO NORDIC tilbyder en spændende og bred sortimentsplatform med flere af markedets førende brands. Via stærke mærkevarer, innovative produkter og effektiv markedsføring forøger vi vores samarbejdspartneres afsætningsmuligheder.

Vi tilbyder kun produkter fra de absolut bedste producenter fra hele verden, og vi har høj fokus på at yde vores kunder optimal support i.f.m. bl.a. sortimentssammensætning og seriøse markedsføringstiltag.

Sociale ansvar

Vi sætter særdeles høje standarder og har strenge værdikrav til miljøet. Vores udbud af produkter og emballage efterlever til enhver tid fuld miljørigtighed og følger naturligvis lovgivning i Danmark og EU.

Vi anerkender ligeledes vores ansvar for de sociale vilkår i de lande, vi opererer i. Vi sætter derfor krav til, at vores samarbejdspartnere og leverandører efterlever en række etiske vilkår i deres produktion, særligt inden for arbejdsvilkår og -miljø.