Værdier

feature one

Distribution

Vi tilbyder professionel, effektiv og hurtig distribution. Fra vores centrallager nord for København, distribuerer vi vores store vareportefølje til forhandlere overalt i Danmark samt til eksport. Derudover lagerfører og distribuerer førende grossister og øvrige samarbejds- partnere vores sortimenter. Vi arbejder konstant på at optimere og udvikle vores distribution, tilpasset markedets efterspørgsel.

feature two

Samarbejde

Vi lægger stor vægt på samarbejde og er konstant i dialog med vores samarbejdspartnere om optimering og udviklingstiltag. Vi er kendte for vores skræddersyede Forretningskoncepter, udviklet i tæt samarbejde med udvalgte partnere. Vores mål er, at være den bedst mulige samarbejdspartner. Derfor stiller vi høje krav til vore underleverandører, således at vi sikrer vores partnere den højeste grad af kvalitet og professionalisme.

feature three

Internationalt udsyn

Vi markedsfører nogle af markedets stærkeste brands. Vore egne brands produceres af de absolut stærkeste producenter fra hele verden, for at kunne tilbyde markedets bedst mulige produkter. Derudover repræsenterer vi en række stærke udenlandske brands i Danmark. Vi er stærkt repræsenteret i en række lande og har stærkt fokus på at levere skræddersyede og markedsføringsvenlige kvalitetsprodukter til fordelagtige priser.

Brands

logo one
logo two
logo three
logo four